Tjänsten stängd för underhåll av sidan.
Datum för nästa kostrådgivnings omgång:
Sista anmälningsdag:

Tjänster

Vi på Get Fit Online ger Dig ett individuellt anpassat kost schema och direktiv om hur din träning bör se ut under 8 veckor.

Hos oss får Du hjälp att hitta just Din väg till en hållbar och hälsosam livsstil som är anpassad efter Din kropp.

I tjänsten ingår även ett start paket med en T-shirt eller linne från 

 

 

Du får även 6 st smaker av den populära drycken Celsius

 

 

Celsius är en unik dryck som förbränner kalorier, bidrar till din vitalitet och prestationsförmåga.

Vinster

 Vi på getfit-online i samarbete med Freddy och Self omninutrition kommer att ge priser till den personen
under varje 8 veckors period vi anser har gjort störst framsteg.

  Träningskläder från         till ett värde av 2500:-
Kosttillskott från  SELF  Omninutrition  till ett värde av 1500:-

Vi kommer även att dela ut ett större pris på årsbasis, detta lottas emellan period vinnarna under året.

Så här anmäler du dig!

1. I rutan ”Pris för tjänsten” hittar du en ”Anmäl dig här!” knapp. Klicka på den.

2.
 Du kommer nu till vår samarbetspartner PayPal som sköter våra säkra betalningar på internet. Du kan betala med ditt kredit/kontokort eller med ditt PayPal-konto.

3.
 När betalningen är utförd dirigeras du vidare till våran registrerings sida, följ instruktionerna steg för steg. Om du inte skulle ha tillgång till alla uppgifter så skickas en länk till formuläret till din email adress,  fyll i när du har alla uppgifter, dock inte senare än 3 dagar efter betalning.Vi har nu de uppgifter vi behöver för att kunna lägga upp ett personligt anpassat kostschema samt tränings direktiv. Du får ditt upplägg 2-3 dagar innan periodens start.

4.
När du är klar med betalningen får du ett mail som bekräftar din betalning/beställning

Viktig information till dig som blivande kund!

För att kosten och vår tilltänkta plan för er ska fungera så bra som möjligt under denna tid, så är det viktigt att ni följer dessa rekomendationer fullt ut. Och glöm inte att detta är en online tjänst och då ingår alltså inte full personlig hjälp med frågor & uppdateringar så  som man får om man anlitar oss privat.

 • Det ingår en uppdatering av kosten OM det behövs under dessa 8 veckor, denna kommer då först efter 4 veckors diet.
 • All mat ska vägas före tillagning ( alltså rå vikt) tina upp eventuella frysta varor så ni vet exakt vikt.
 • Se till att allt vägs! , detta är för att vi lätt ska kunna göra eventuella ändringar i kosten åt er efter 4 veckor, detta betyder att kosten eventuellt uppdateras 1 gång under denna period.
 • Man kan givetvis smörja stekpannan med ca ½-1 tsk matfett vid stekning, bästa sätt är dock att ugns laga maten!
 • program ska fungera bäst. Ni ska alltså inte underskrida eller överskrida detta.
 • Om ni ej styrketränar eller går på pass, så ska ni i helst ta s.k.a powerwalks alltså ut och gå eller lätt jogging minst 3 gånger per vecka och max 5 gånger, och tiden är här samma runt 40 min per tränings tillfälle.
 • Väg er på en våg var 14 dag helst en fredag morgon och notera er vikt, mät midjan över navel, mitten på låret och notera även detta för att vi ska kunna följa upp er.
 • Maten kan även kastas om till er fördel hur era dagar ser ut, detta betyder att ni kan byta plats på hela måltiden, MEN ABSOLUT inte ta bort eller slå ihop t.ex måltid 1 och 2 till en enda stor måltid, utan man byter helt enkelt plats på hela målet.
 • Se till att ni äter maten med en intervall på 2-3½ timme mellan måltiderna.
 • Ni ska även se till att ta nya bilder tillsammans med vikt och mått med 14dagars intervaller under hela resans gång.Skicka in dessa fredagar eller lördagar till oss på följande e-mail adress:  info@getfit-online.se
 • Och framför allt detta är en online tjänst, ( vilket betyder att ni får en uppdaterad kost på en 8 veckors period) Men funkar allt som
 • Vi rekommenderar minst 3 dagars träning i veckan och max 5 , minst 40 minuter per tränings tillfälle, detta för att era kost det ska så ska och ni sköter kosten ,då ska det inte behövs uppdateras mer än eventuellt 1 gång. ( när man anlitar någon privat är det full service som ingår, då man träffas och kan diskutera, men detta är som sagt en online tjänst och hjälpen är som på alla andra online tjänster begränsade och framför allt är priset då mellan 3-6 gånger dyrare) Så vänligen gör det som står på era program inte mer och inte mindre utan följ dem så får ni resultat!
 • En sak som är viktig att tänka på är att vikt nedgången är inte huvudsaken med vårt program, utan att ni sakta men säkert på ett hälsosamt sätt tappar fett och behåller era muskler så er hållning blir bättre och era kroppsformen framträder bättre. Viktnedgången är mer som ett plus i kanten, och vi gör detta för er hälsas skull och era ändamål givetvis.
 • Det är även upp till er att ni har varit uppriktiga med er info till oss när ni ansökte till GetFit för att er hälsa inte ska sättas på spel.
 • Vi på Getfit-online kommer ej att ersätta anmälnings avgiften vid avbrott under perioden p.g.a. sjukdom eller annan anledning.
 • Vi på Getfit-online kommer ej att ge någon återbetalning på anmälnings avgiften efter du som kund mottagit ditt kost upplägg.Var noga med att läsa om hur våra tjänst fungerar innan du registrerar dig.
 • Klienter som är bosatta utanför Sveriges gränser kontaktar oss för ev tillägg av fraktkostnad.
 • Observera att Getfit-online inte lämpar sig för er som vill tävla eller uppnå en tävlings form, vi rekommenderar då att ni kontaktar oss privat. Förfrågan kan lämnas via våran mail här.

  Vi på GetFit-online önskar er lycka till!